maanantai 11. heinäkuuta 2011

Kauas on pitkä matka




Arvatkaa missä ollaan? Annan vinkin. Siellä on vuoria (kappas). Ja merta (ihanko totta?). Annan toisen vinkin: joskus siellä bruukattiin polttaa kirkkoja joidenkin vähä-aivoisten toimesta. Meri on kylmä kesälläkin ja niin on muuten ilmanalakin. Itse asiassa meri on jäinen. Kuuluu Pohjoismaihin ja Skandinaviaan. Saatat jo arvatakin, mutta kerron joka tapauksessa lisää (epä)olennaista tietoa kyseisestä kuningaskunnasta. Inhimillisen kehityksen indeksin mukaan maailman korkein elintaso. (Tosi vähän jogurttia myydään muuten kaupoissa.) Nyt seuraa paljastava tieto (te ketkä luitte Facebookin ihanasta maailmasta salaiset tiedot olinpaikastani, älkää huutako, vaan antakaa muidenkin arvata): kyseisen valtion itsenäisyyspäivä on 17. kesäkuuta 1905. Nyt arvasitte varmaan, että oleilimme Norjassa.
          Huomasitte kai menneen aikamuodon. Nyt ollaan jo ihanassa koto-Suomessa. Matkataan toki vielä(kin) Suomea alaspäin. Ja että haluanko omaan sänkyyn? Juuennpääse vielä, keskiviikkona alkaa puolitoista viikkoa kestävä leiri. (jibi)


Anteeksi haja(mieli)naiset alkupostaukseni täynnä jokasortin välimerkkiä, mutta kun asiaa on niin paljon kertynyt, että on vaikeaa jäsennellä mitään:D Lupaan tästä eteenpäin (lukuun ottamatta tänään tulevaa kolmatta postausta) kirjoittaa selkeästi ja asiaa. Ja kuvat myös. Danke. Se ei ollut kyllä norjaa.


Kuvien tiedot:


Kuva 1:
Paikka: Skibotn/Norge
Kamera: Canon EOS 450D
Polttoväli:55.0 mm
1/200 s
f/8.0
ISO-tiedosto: 100


Kuva 2:
SIjainti:Oksfjordshamn/Norge
Kamera: Canon EOS 450D
Polttoväli:34.0 mm
1/160 s
f/10.0
ISO-tiedosto: 100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olis kiva kuulla jotain.
Ihan mitä vaan. Leave a comment, please :)

Laura